Cannon Davis FacebookTwitter
Telephone: 01252 705 161
email: info@cannondavis.co.uk
home page button who we are button
News environmental page button
contact us button
header line
The Perfume Shop

 

CLIENT:

The Perfume Shop

PROJECT:

Refurbishment of Headquarter meeting rooms and workspace

OUTCOME:

The client needed help with an expansion of an existing workspace to provide improved environment for a dedicated distribution and support team, and refurbishment of existing meeting rooms.  New high spec meeting spaces were created with sliding operable walls, sophisticated double glazed seamless doors and walls.  An atmospheric window film was applied that provides privacy and partial visibility at the same time.  Acoustically the meeting rooms were transformed as were the light values, essential for a space specifically designed for business development.

 

The replaced light fittings reduce energy consumption by 60% per fitting with high frequency controls further increased by movement sensors.  These PIR sensors also comply with LG7 requirements, this means that the light levels have been proven to improve light distribution and improve the work environment, a detail that our client – a busy Facilities Manager – felt was important.  New carpet tiles and vinyl wall coverings in brand colours added to the transformation.

 

Cannon Davis suggested a bespoke product display be built at the entrance point to the office.  The resulting floor to ceiling construction blended seamlessly with the existing structural walls with equispaced white pilasters and flush inset glass shelves backlit by LED colour change lighting.  This brought the retail values of the business into the head quarters in a manner that is stylish and contemporary, but also very economical.

 

The end result has made the workspace a far better advertisement for the company and we have had feedback from staff that they feel good about their workspace, and are proud to bring their customers into the newly branded environment.  The company have invested in their built environment wisely, and have happier more productive staff as a result.

ACHIEVEMENTS:

• Bespoke product display as an economical solution, bringing retail operations into focus
• Contemporary working environment that displays the on trend nature of the business
• Increased flexibility of meeting room space, and improved light and acoustic properties
• Energy consumption reduction throughout
• Improved staff moral and workflow

<< back to Case Studies

click here for a free workspace appraisal

The first stage of any office change should start with a workspace appraisal – we are offering this FREE, with no obligation – ensuring you maximise both your space and your budgets.

click here for more information
contact us button

Based at The Old Forge between Farnham & Godalming, we are ideally situated for rapid access to London, major airports and the motorway network.

click here for more details button
hot tips button

Get all the latest tips and tricks on making your offices more efficient and your staff more productive!

name:  
email:
footer graphic
home | who we are | what we do | testimonials | environmental | case studies | contact us | terms & conditionsprivacy policy | sitemap | cookies © Copyright 2017 Cannon Davis
Website by Juicy Marketing™
email cannon davis button